Trenutni status
Ni vpisan
Cena
Closed
Začni zdaj
This tečaj is currently closed

Zakleni-označi nevarne energije - ES

Dobrodošli na spletnem izobraževanju za LOTO Pooblaščeno osebo v podjetju ES.

Tečaj sestavlja 6 lekcij, ki so razdeljene na poglavja. Tečaj je zasnovan tako, da je potrebno predelati vse lekcije (in poglavja znotraj njih) po vrstnem redu, da lahko na koncu opravljate končni preizkus znanja, na podlagi katerega boste prejeli potrdilo o uspešno zaključenem izobraževanju. Med samim izobraževanjem boste odgovarjali na vrsto vprašanj na koncu posameznih poglavij. Ta vprašanja so namenjena zgolj utrjevanju pravkar naučenega in ne štejejo k preverjanju znanja, zato kar pogumno odgovarjajte nanje :-). Skupno trajanje izobraževanja je cca 3 ure. Priporočamo, da opravite izobraževanje v celoti brez daljših prekinitev, če pa to ni možno, ga lahko kadarkoli prekinete in nadaljujete, ko boste imeli čas. Rok za dokončanje izobraževanja je DD.MM.LLLL.

Če imate glede snovi ali česar koli v zvezi z LOTO postopkom, kakšno vprašanje, komentar, pripombo ali kaj podobnega, kliknite na plavajoči okenček "Komentar" na desni strani ob robu ekrana. Kliknite ga in nam napišite. Z veseljem in hitro vam bomo odgovorili.

Ko se na koncu vsakega poglavja uspešno preverite z kvizom kliknite OZNAČITE ZAKLJUČENO, saj drugače ne bo obarvano poglavje z zeleno.

Želimo vam, da bi od izobraževanja čim več odnesli in bili zato pri svojem delu še bolj varni.

Vsebine te strani ne morete kopirati!

Scroll to Top